Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bemutatkozunk

Az EBT-Szerviz Kft. 2016. július 1-én alakult meg, nem minden előzmény nélkül. Szakembereink ezt a tevékenységet az EBT-Euro-Borsod Trade Kft. berkein belül 2013-tól folyamatosan végzik.

Az önálló Kft. létrehozását az indokolta, hogy minden erőnkkel az Önök karbantartási feladataira tudjunk koncentrálni és azokat partnereink legnagyobb megelégedésére végezzük. A szülő vállalkozásunk 25 éve elsősorban  csapágyipari termékek értékesítésével foglalkozik, így pontosan tudjuk, hogy azok meghibásodásának 90%-ban a helytelenül megválasztott kenőanyag vagy a nem elégséges kenés az oka.

A csapágyak idő előtti tönkremenetele azon kívül, hogy növeli a karbantartási költségeket, elkerülhető állásidőket és végső soron termeléskiesést okoz.
Mi azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a rendelkezésünkre álló technikai feltételek, valamint a felhalmozott tapasztalataink birtokában segítsük partnereinknek a folyamatos üzemmenetet a legköltséghatékonyabb megoldásokkal biztosítani.
 
Több kenéstechnikai gyártó magyarországi képviseletével 2017-től együttműködve területünkön, szakmai támogatásukkal közösen végezzük az érintett kenéstechnikai berendezések karbantartását és rendszerek telepítését. Gyári kapcsolatainknak köszönhetően azonnali szakmai támogatást tudunk biztosítani problémás esetekben is. 
2020. decemberében a világszínvonalú amerikai GRACO kenéstechnikai berendezéseket gyártó cégcsoport magyarországi kizárólagos képviselete lettünk.
 
A megvalósult ZKL és Schaeffler szakmai képzések támogatásával csapágy szerelési feladatok lebonyolítását is vállaljuk szakemberek és szerszámok biztosításával.
 
 
A 2019-es évben a Schaeffler német gyártócsoport képviseletével kötött szervizpartneri megállapodás alapján kiemelt feladatunk lett az FAG kenési és karbantartási palettáján megtalálható eszközök karbantartása, telepítése.
Saját fejlesztésű technológiánkkal a kiürült és eldobásra ítélt kenőanyag kartusokat felújítjuk, és az eredeti kenőanyaggal újratöltjük, ezzel jelentősen csökkentve a partnereink pótalkatrész költségeit és ökológiai lábnyomát.
 

Mottónk: