Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Híreink

Híreink

2024. 03. 04. 16:26:05
2023. 10. 12. 11:47:27
Hordópumpák érkezése

Beérkeztek a partnerünk részére megrendelt ellátópumpák. 

Kiszállítás után kezdődhetnek az installációk. 

 

 

2023. 09. 25. 06:49:22
Automata kenőrendszer frissítése / kiépítése teherautókra

A több éves használat során elhasználódott kenési rendszer elemeit, vezetékeit célszerű átvizsgálni és amennyiben ezeken az elhasználódás jeleit tapasztalják javasolt a rendszerelemek cseréje, frissítése. Sok esetben a nem megfelelően működő kenőrendszer okozta meghibásodások jóval nagyobb költséget és nem várt kieséseket okoznak az üzemeltetőnek, mint a szakszerű felülvizsgálat.

   

   

2021. 09. 08. 23:04:56

OPTIME - A FORGÓ GÉPEK ÁLLAPOTÁNAK FELÜGYELETE

Csatlakoztatás, Aktiválás, Előrejelzés.
Lépjen be a gépek állapot felügyeletének új korszakába.

További információk

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és kérjen ingyenes árajánlatot az OPTIME rendszerre,
amely a legideálisabb az Ön vállalkozása számára:

   FELMÉRÉST ÉS AJÁNLATOT KÉREK    

email: info@ebtszerviz.hul  -   telefon: +36 30 653-9273

 

2021. 05. 22. 08:17:03
Merítéklétrás kotrógép törőcsapágyazás kenése

 

Ismét egy szép feladatot kaptunk. A merítéklétrás kotrógép belső törőművének főcsapágyaira kellett egy 8kg-os független GRACO G3 kenőrendszert telepítenünk. Fő kihívást nem a bonyolultság, inkább a hely biztonságos megközelíthetősége jelentette.

# Bővebben itt #

2021. 04. 02. 21:51:55
SCHAEFFLER - Rezgésalapú állapotfigyelő rendszerek

Folyamatosan bővítjük Schaeffler állapotfigyelő szolgáltatásaink körét!

A rezgésalapú állapotfigyelő rendszerek (CMS) bevált és rendkívül hatékony eszközei a gépek nem tervezett leállításainak és a kapcsolódó termelés kieséseinek elkerülésére.

  • Három állapotfelügyeleti rendszer a különböző vásárlói igényekhez és üzemméretekhez
  • Schaeffler OPTIME: Egy új kiegészítés, amely az állapotfelügyeleti rendszert (CMS - content management system) jellemzően csak időszakosan vagy egyáltalán nem használókat az ellenőrzött eszközök csoportjába hozza
  • A Schaeffler gördülőcsapágyas szakértelmének kihasználása a karbantartó személyzet és a berendezések üzemeltetői számára2021. 03. 19. 19:03:04
A szennyezőanyagok hatása a bronzperselyekre.

Ami a beruházási eszközök jövedelmezőségének maximalizálását illeti, az üzemidő, a kihasználtsági idő és a megbízhatóság a siker kulcsa. Amikor azonban túlzott szennyeződés (pl.: por) kerül a perselyek és a csapok közötti felületre, az a perselyek kopásához továbbá a berendezés nem tervezett leállásához vezet.

 

 

Csap és persely párokat (siklócsapágyakat) az emberek évezredek óta használnak. A perselyeket eredetileg olyan alkalmazásokban használták, mint a fa tengelyeken forgó kerekek, ezeket a megoldásokat tekintjük a csapágyak első formájának. A mai modern perselyeket világszerte több ezer gépen alkalmazzák, különféle anyagok és konfigurációk felhasználásával. Bár az anyag szerkezete megváltozott az eredeti fa siklócsapágyokhoz képest, a szennyeződés és az elégtelen kenés miatti száraz súrlódás kiküszöbölése a csap és a persely közötti felületen a mai napig problémás.

 

2021. 02. 02. 23:47:58

MINDENRE KITERJEDŐ FELÜGYELET - ALACSONY KÖLTSÉG MELLETT


OPTIME – Plug. Play. Predict. / Csatlakoztatás. Működés. Előrejelzés.
Az állapotfelügyelet költséges lehet. Ezért a gyárakban található gépek 95% -át csak szórványosan, vagy egyáltalán nem ellenőrzik. Ez viszont nem tervezett meghibásodásokhoz és leállásokhoz vezethet.

A Schaeffler OPTIME lehetővé teszi az egyszerű és megfizethető állapotfelügyeletet. Az egyszerű plug & play telepítésnek köszönhetően az OPTIME-mal néhány óra alatt gépek százainak felügyeletét indíthatja el.

Az OPTIME szinte minden géphez alkalmas, és akár hetekkel korábban is képes felismerni a lehetséges károsodásokat, egyensúlyhiányokat vagy eltéréseket. Így Ön könnyen és kényelmesen megtervezheti hosszú távú karbantartási, munkaerő- vagy alkatrészigényeit. További részleteket http://www.karbantartastechnika.hu/allapotfelugyelet/optime-188

Az OPTIME már elérhető Magyarországon is.

Keressen minket a részletekért:

 

2020. 12. 20. 08:03:55
Schaeffler Industry 4.0 v0

 

Ön a Schaeffler segítségével kézzelfoghatóan alakíthatja az Industry 4.0-t

2020. 04. 07. 13:35:21
Ajándék! Ajándék védőkesztyűt adunk minden regisztrált vásárlónknak, Bruttó 5.000 Ft feletti vásárlás esetén!